Info

Varaa oma messupaikka joko perusratkaisulla tai lisävarusteilla räätälöitynä.

Hintoihin lisätään alv 24 %

Yllä olevat hinnat sisältävät messupaikan , baaripöydän , roskakorin ja wifin . Halutessasi voit lisätä ratkaisuusi KOKO Lahden lisävarusteita.

Voit tutustua myyntipaketteihin ja lisävarusteisiimme www.duuniexpo.eu nettikaupan kautta.

KOKO Lahden kalustepaketit

 Kokoa mieluisesi ratkaisu.

ESIMERKIKSI

Hintoihin lisätään alv 24 %

Voit tutustua myyntipaketteihin ja lisävarusteisiimme www.duuniexpo.eu nettikaupan kautta.

Mistä on kyse?

DuuniExpo on verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma , joka tuo yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita , sekä yrittäjiä ja yritysten edustajia Päijät Hämeen alueelta . Tapahtuma tullaan järjestämään LAB ammattikorkeakoulussa Lahdessa .

Milloin?

7. Helmikuuta 2024

Aikataulu : 10-16

Missä?

LAB – ammattikorkeakoulu Lahden kampuksella Mukkulankatu 19, 15210 Lahti.

Mistä lisätietoa?

Voit ottaa yhteyttä myyntitiimiimme asiasta kuin asiasta . Sähköposti : myynti@duuniexpo.eu Ajankohtaiset tiedot löydät nettisivuiltamme www.duuniexpo.eu . Ota myös seurantaan Facebook sekä Instagram sivumme @duuniexpo.

DuuniExpo on LAB – ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma . Alueen suurimmassa rekrytointitapahtumassa pääset tavoittamaan I noin 3000-5000 kävijää yhdessä päivässä , kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä verkostoitumaan alueen yritysten edustajien kanssa.

Seuraava Duuni Expo järjestetään 7.2.2024 . Tapahtuma järjestetään paikan päällä LAB – ammattikorkeakoulussa , Lahden kampuksella.

Pääkohderyhmämme on LAB – ammattikorkeakoulun kaikkien alojen yli 5000 opiskelijaa Opiskelijamme ovat liiketalouden ja matkailun alalla , sosiaali- ja terveysalalla , tekniikan alalla sekä muotoiluinstituutissa opiskelevia opiskelijoita . Tapahtumassa vierailee vuosittain myös runsaasti toisen asteen opiskelijoita , alanvaihtajia , työnhakijoita sekä muita rekrytointitapahtumasta kiinnostuneita.

Inspiroidu , verkostoidu ja menesty DuuniExpossa!