Uran luominen voi olla toisille helpompaa kuin toisille, meille se voi olla mutkikas reitti sisältäen monenlaisia työtehtäviä, kokemuksia ja jopa useita työnantajia. Osalle ura voi olla suoraviivainen, samalla työnantajalla useita vuosia, monia saman tyyppisiä työtehtäviä. Meillä jokaisella on yksilöllinen ura.  Ura syntyy erilaisista työtehtävien ja työelämäkokemusten ketjusta. Urasuunnittelua on hyvä pohtia jo opiskeluaikoina, mitä haluaa ja miten tavoitteisiin pääsee?

Tilaisuuksien huomaaminen ja niihin tarttuminen ovat uran kannalta tärkeää, sattumalla voi olla sormensa pelissä, onko sinulla silmää tilaisuuksille, joita edessäsi on? Me DuuniExpossa tarjoamme sinulle ja sinun urallesi monta mahdollisuutta, meillä on tarjota sinulle yrityksiä, joiden kanssa voit verkostoitua ja tutustua. DuuniExpossa voit löytää itsellesi harjoittelupaikan, opinnäytetyöhön inspiraatiota, kesätöitä ja mahdollisuuksia. Pääset kuuntelemaan loistavien puhujien uratarinoita, kannustavia ja inspiroivia puheenvuoroja.

Olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana luomassa sinulle näköistäsi uraa. Luomalla verkostoitumistapahtuman opiskelijoilta opiskelijoille, luodaan samalla meidän sukupolven näköinen tulevaisuus meille kaikille. Menestyjiä tarvitaan tulevaisuudessa jokaisella alalla, joten mieluisien työtehtävien ja -paikkojen löytyminen on erityisen tärkeää.