Mikä on DuuniExpo?

DuuniExpo X Ura 15.2.2023 on opiskelijalähtöinen verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma, joka luo jokaiselle mahdollisuuden verkostoitua, sekä laajentaa omaa sosiaalista- ja työverkostoaan. Me luomme mahdollisuuden löytää itselleen paikan esimerkiksi harjoitteluun, kesätöihin tai ylipäätään työpaikan. Opiskelijat voivat löytää itselleen tätä kautta myös aiheen opinnäytetyöhön.

Inspiroidu.

Inspiroituminen on osa DuuniExpon kokonaisuutta. Tämä kutsuu ihmisiä tulemaan paikalle luomaan mahdollisuuksia omalla urapolullaan.

Verkostoidu.

Verkostoituminen on DuuniExpon todellinen vetonaula. Me tarjoamme kävijöille mahdollisuuden luoda vankkaa pohjaa omalle verkostolleen, sekä me luomme myös mahdollisuuden laajentaa sitä suuresti.

Menesty.

Me DuuniExpossa haluamme luoda menestystarinoita, eikä yhtäkään menestystarinaa ei synny ilman laajaa inspiroivaa verkostoa.

Miksi DuuniExpoon?

Tänä vuonna DuuniExpo luokin oivan mahdollisuuden inspiroitua ympärillä olevista ihmisistä. Me luomme mahdollisuuden verkostoitua tavalla, mikä ei arkipäivänä olisi mahdollista. Ennen kaikkea DuuniExpo luo menestystarinoita, sekä antaa jokaiselle mahdollisuuden menestyä urallaan. Jokaisen henkilön urapolku on omanlainen, eikä uran luomiseen ole yhtä oikeaa tapaa vaan jokainen voi löytää oman polun menestykseen opinnoista, taustoista tai alasta huolimatta. Ja ennen kaikkea luomme mahdollisuuden viimein tulla paikan päälle muutaman vuoden tauon jälkeen kokemaan, sekä verkostoitumaan.

Tervetuloa ikimuistoiseen tapahtumaan!